Diensten


Media

Zakelijk

Op zakelijk vlak spelen de media een grote rol. Bijna overal op het internet zijn er wel foto- en/of videoreclames te zien voor een bedrijf. Voornamelijk de doelgerichte advertering op specifieke doelgroepen heeft een positief effect. Schaffels Media & Events maakt deze reclame mogelijk door middel van een nauwe samenwerking met de klant. Door enkele keren samen te komen kan een mooie spot van hoogwaardige kwaliteit gemaakt worden die aansluit aan de wensen en eisen van de klant. Dit kan zowel vanaf de grond, als vanuit de lucht met onze drone worden gedaan! Naast onze kennis en ervaringen rondom opnamewerk, kunnen wij ook grafisch ontwerp uitvoeren. Van een simpele logo-animatie of een uitgebreide 3D scène tot het werken met een green screen, wij helpen u verder.

Naast video-opnames leveren wij ook livestreams. De livestream zal niet alleen op het gebied van video perfect zijn, maar ook het geluid zal goed te ontvangen zijn. Livestreaming kan via onze eigen servers of via online diensten, zoals YouTube, Microsoft Teams of Zoom.

De opties zijn eindeloos. Wij hebben zelf de beschikking over de nodige apparatuur, maar kunnen eventueel specifieke apparatuur bij huren mocht dit nodig zijn.

Schaffels Media & Events levert een betaalbaar product van hoge kwaliteit. Hierdoor blijft media voor iedereen toegankelijk.

Neem contact op voor meer informatie. 

Privé

De beste manier om een belangrijke gebeurtenis vast te leggen, is door middel van foto- en/of video-opnames. Van een carnavalsoptocht tot een zeilwedstrijd, wij helpen u graag verder.

Om de wensen van de klant volledig uit te laten komen, zullen wij enkele keren samenkomen om de verwachtingen en de mogelijkheden naadloos op elkaar aan te laten sluiten om zo een gewenst eindresultaat te leveren.

Een belangrijke gebeurtenis vindt maar één keer plaats. Wij zorgen ervoor dat deze gebeurtenis herhaald kan worden door het maken van professionele opnames die telkens bekeken en herleefd kunnen worden. Dit doen wij vanaf de grond, maar ook vanuit de lucht met onze drone. Schaffels Media & Events levert ook grafisch ontwerp.

De opties zijn eindeloos. Wij hebben zelf de beschikking over de nodige apparatuur, maar kunnen eventueel specifieke apparatuur bij huren mocht dit nodig zijn.

Schaffels Media & Events levert een betaalbaar product van hoge kwaliteit. Hierdoor blijft media voor iedereen toegankelijk.

Neem contact op voor meer informatie

Naast video-opnames is Schaffels Media & Events ook gespecialiseerd in fotografie. Van portretfotografie tot live, wij kunnen het en bespreken graag met u uw wensen en ideeën!

Events

Wilt u een event organiseren, maar weet u niet hoe? Dan zit u bij Schaffels Media & Events goed.
Wij denken met de klant mee over het event en zorgen ervoor dat alles tijdens de gebeurtenis zelf goed verloopt. 

Om naadloos aan te sluiten op de wensen van de klant, zullen wij een aantal keren samenkomen om het gewenste eindresultaat te kunnen leveren. Wij denken en helpen mee met de bar, de techniek en de muziek. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om schitterende foto’s en/of video’s te maken om het event écht onvergetelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat de klant zorgeloos kan genieten van het event.

Bar
Vooraf zullen wij meedenken en adviseren over de hoeveelheden eten en drinken die ingekocht zullen moeten worden. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid gasten, de tijdsduur en het tijdstip van het feest. De klant koopt zelf het eten en het drinken in, wij zorgen er ’s avonds voor dat het geserveerd wordt. Een groot voordeel van personeel achter de bar is onder andere dat het alcoholgebruik onder controle kan worden gehouden. Wij kunnen er in afstemming met de klant voor zorgen dat het eten en drinken gedoseerd wordt over de avond. Daarnaast kunnen wij monitoren op alcoholmisbruik, als dit gewenst is. Wij zullen niet aansprakelijk zijn voor drankmisbruik en incidenten.

Techniek
Wat betreft de techniek zullen wij met u meedenken en hier gedurende het event voor zorgen. Van geluidsapparatuur tot lichteffecten en rookmachines, wij hebben het in huis! Als er op een feest specifieke apparatuur nodig is, is er de mogelijkheid om deze bij te huren bij een van onze vele contacten. Door onze kennis kunnen wij zelf zorgen voor de bediening van de apparatuur. De klant hoeft zich dus niet te verdiepen in de techniek of veel rond te vragen om een mooie set neer te zetten.
Van een DJ tot een band, wij zorgen ervoor dat de techniek in orde is. 

Muziek
Op het gebied van muziek hebben wij bij Schaffels Media & Events veel kennis en connecties. Wilt u een hardstyle DJ of een band die alleen maar klassiekers speelt, geen probleem. Wij zoeken mee naar de perfecte act(s), om uw feest nog beter te maken.

Deze diensten kunnen wij allemaal bij elkaar leveren, maar ook afzonderlijk. Wij denken graag mee om tot een perfect event te komen. 

Wij zullen een kwalitatief goede dienst leveren die betaalbaar is, zodat een vet feest voor iedereen toegankelijk is.

Neem contact op voor meer informatie.