Events


Licht & Geluid

Wij zullen meedenken over de techniek en zullen hier gedurende het evenement voor zorgen. Van geluidsapparatuur tot lichteffecten en rookmachines, wij hebben het in huis! Als er op een feest specifieke apparatuur nodig is, is er de mogelijkheid om deze bij te huren bij een van onze vele connecties. Door onze kennis kunnen wij zelf zorgen voor de bediening van de apparatuur. De klant hoeft zich dus niet te verdiepen in de techniek of veel rond te vragen om een mooie set neer te zetten.


Catering

Vooraf zullen wij meedenken en adviseren over de hoeveelheden eten en drinken die ingekocht zullen moeten worden. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid gasten, de tijdsduur en het tijdstip van het feest. De klant koopt zelf het eten en het drinken in, wij zorgen er ’s avonds voor dat het geserveerd wordt. Een groot voordeel van personeel achter de bar is onder andere dat het alcoholgebruik onder controle kan worden gehouden. Wij kunnen er in afstemming met de klant voor zorgen dat het eten en drinken gedoseerd wordt over de avond. Daarnaast kunnen wij monitoren op alcoholmisbruik, als dit gewenst is. Wij zullen niet aansprakelijk zijn voor drankmisbruik en incidenten.


Muziek & entertainment

Van kinderfeestjes tot jubilea, wij hebben op allerlei soorten evenementen de muziek en/ of het entertainment verzorgd. Naast dat wij met u op zoek kunnen gaan naar de perfect act, zijn wij zelf drive-in DJ’s. Sinds 2014 verzorgen wij al de muziek op verschillende evenementen, maar sinds de corona-pandemie zijn wij ook begonnen met het leveren van verschillende diensten rondom media.

Deze diensten kunnen wij allemaal bij elkaar leveren, maar ook afzonderlijk. Wij denken graag mee om tot een perfect event te komen. 

Wij zullen een kwalitatief goede dienst leveren die betaalbaar is, zodat een vet event voor iedereen toegankelijk is.