Media


Videografie

Marketing
Op zakelijk vlak spelen de media een grote rol. Bijna overal op het internet kom je videomarketing tegen. Voornamelijk doelgerichte advertering op specifieke doelgroepen heeft een positief effect. Schaffels Media & Events maakt deze reclame mogelijk door middel van een nauwe samenwerking met de klant. Door enkele keren samen te komen kan een mooie spot van hoogwaardige kwaliteit gemaakt worden die aansluit aan de wensen en eisen van de klant. Dit kan zowel vanaf de grond, als vanuit de lucht met onze drone worden gedaan! Naast onze kennis en ervaringen rondom opnamewerk, kunnen wij ook grafisch ontwerp uitvoeren. Van een simpele logo-animatie of een uitgebreide 3D scène tot het werken met een green screen, wij helpen u verder.

Registratie
Een belangrijke gebeurtenis vindt maar één keer plaats. Wij zorgen ervoor dat deze gebeurtenis herhaald kan worden door het maken van professionele opnames die telkens bekeken en herleefd kunnen worden. Dit doen wij vanaf de grond, maar ook vanuit de lucht met onze drone. 

Om de wensen van de klant volledig uit te laten komen, zullen wij enkele keren samenkomen om de verwachtingen en de mogelijkheden naadloos op elkaar aan te laten sluiten om zo een gewenst eindresultaat te leveren.

Schaffels Media & Events levert een betaalbaar product van hoge kwaliteit. Hierdoor blijft media voor iedereen toegankelijk.

Wilt u enkele voorbeelden zien van onze videoproducties? Ga dan naar ons portfolio.


Fotografie

Naast videografie levert Schaffels Media & Events ook fotografie. Van eventfotografie tot portretfotografie, wij hebben de kennis en kunde in huis.


Live-streaming

Wij leveren niet alleen video- en fotografie, maar ook livestreams. Van een musical tot een webinar wij kunnen het. De livestream zal niet alleen op het gebied van video perfect zijn, maar ook het geluid zal goed te ontvangen zijn. Live-streaming kan via onze eigen servers of via online diensten, zoals YouTube, Twitch, Microsoft Teams of Zoom.