Over ons

Ons logo

In ons logo kunt u iedere kleur afzonderlijk zien als creatief idee van de klant. Wij als bedrijf zien deze kleuren, met andere woorden ideeën, als puzzelstukjes die wij combineren tot het gewenste resultaat; een prachtige video, een schitterend feest of een geweldige ervaring.

Ons team

Wij zijn 5 ambitieuze en enthousiaste jongeren van wie het de passie is om herinneringen vast te leggen en anderen te entertainen. Elk streven wij dit doel na op onze eigen manier. De een houdt van licht- en geluidtechnieken, de ander van de horeca aspecten en tot slot het entertainen van kinderen door middel van animatie activiteiten. Dit kan zowel vóór als áchter de schermen gebeuren. Wij staan voor u klaar.

Maakt u alstublieft kennis met ons team:

Frank Schaffels
Frank is een actieve jongeman. Wat kan hij niet? Licht, geluid, (live)video, editing, radio maken, audioproductie, organisatie en nog veel meer.

Frank is al zes jaar actief bij de Theatertechniek opleiding op het Titus Brandsmalcyeum in Oss. Sinds drie jaar geeft hij leiding aan deze groep.
Je kan het zo gek niet bedenken of hij heeft het al gedaan. Van André Kuipers uitversterken tot een musical technisch coördineren in De Lievekamp in Oss en verschillende bands mixen voor publiek of live TV-registratie. Ook heeft hij al vele jaren ervaring als DJ op verschillende typen feesten en partijen. Daarnaast heeft deze jongeman met zijn drone al op grote hoogtes gevlogen en op die manier video’s van zeer hoge kwaliteit gemaakt. Enkele beelden van deze filmpjes zijn te zien op onze startpagina.

In juli 2020 heeft Frank dit bedrijf opgericht. Samen met zijn broer, Maarten, zorgt hij voor de meeste zaken op de achtergrond bij een evenement. Daarnaast is hij ook op de voorgrond aanwezig tijdens opdrachten en het contact met de klant.

Maarten Schaffels
Maarten regelt vooral veel achter de schermen; hij rijdt onze groep op elk gewenst moment naar het juiste adres en zorgt er samen met Frank voor dat alles tot in detail gepland is. Daarnaast kan hij bijspringen achter de bar, helpen met het bedienen van de geavanceerde licht- en geluidtechnieken en zelfs kinderen entertainen door met ze te dansen of aan het lachen te maken. Dit manusje van alles heeft veel ervaring in de bijlessector aan basis en middelbare scholieren. Ook geniet Maarten ervan om tijdens de kindervakantieweken in de buurt leiding te geven aan een groepje kinderen. De kinderen genieten ervan om samen met Maarten te spelen óf hem als klimrek te gebruiken. Verder is Maartens expertise te vinden in het organiseren van activiteiten voor onder andere jeugdleden van de Osse hockeyclub, MHC Oss. samen met Marc.

 

Marc Wittenberg
Marc is dé man die u achter de bar wilt zien staan. Hij heeft al vele jaren ervaring als medewerker van verscheidene horecaondernemingen in Oss. Daarnaast zit deze jongeman op de koksopleiding! Marc is altijd in voor een praatje, maar het werk komt er nooit onder te lijden. Deze nuchtere Brabander houdt daarbij wel alles graag onder controle. Dit is te merken aan het feit dat Marc actief bezig is op de hockeyclub in Oss met het fluiten van wedstrijden en het, samen met Maarten, organiseren van activiteiten op de hockeyclub.

 

Jules Megens
Jules is bij uitstek onze man die alles weet van licht en geluid. Hij heeft veel ervaring met het werken bij een groot bedrijf dat haar expertise heeft op dit vakgebied. Verder is Jules een altijd vrolijk knaap die nooit aarzelt om even te blijven praten. Jules is flexibel en kan snel reageren op veranderingen. Daarnaast is Jules ontzettend muzikaal. Hij speelt gitaar, zingt en weet bovendien heel erg veel van muziek. Noem het maar op, Jules weet de muzikale kanten van elke klus telkens weer te overtreffen.

 

Tessa van Dinther
De enige vrouw in de groep, Tessa. Zij is onze vrolijke stuiterbal die het helemaal geweldig vindt om kinderen te laten genieten. Al is dit door met hen te dansen, te spelen, te plagen, te lachen, te knutselen. Het maakt Tessa niet uit, zolang het kind blij is, is Tessa gelukkig. Haar ervaring zit met name in het leiding geven gedurende de KAKO-kindervakantieweek in Oss of de KVW in Helvoirt. Daarnaast staat Tessa elk jaar met carnaval op het podium te stralen als animatie danseres voor kinderen. Verder is Tessa zeker in staat om achter de bar bij te springen om drankjes in te schenken of met hapjes rond te gaan.