Forever lasting memories

Videografie

Fotografie

Streaming

marketing

Events

Techniek

Wij Zijn Schaffels media & events

Schaffels Media & Events begon juli 2020, midden in de coronatijd met het maken van video’s. Deze tijd heeft ons als geen ander laten zien hoe belangrijk het is om herinneringen te koesteren. Zeker als het maken van nieuwe er even niet in zit.

Een ervaring tot een belevenis maken en het creëren van een mooie herinnering. Dat is het doel van Schaffels Media & Events. Samen met een team van jonge professionals, waarin creativiteit en individueel talent samen komen, maken wij ’forever lasting memories’. 

 

Ons Team

Media

Tegenwoordig spelen de media een grote rol in het delen van herinneringen en het herleven van belangrijke momenten. Ons bedrijf kan door middel van professionele fotografie en videografie deze herinnering vastleggen.

Naast het vastleggen van een herinnering verzorgt Schaffels Media & Events ook live streams, hiermee zorgen wij dat een herinnering maken voor iedereen mogelijk is.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem gerust contact op!

Events

Zorgeloos genieten van een event, daar kunnen wij voor zorgen. Door ons diverse team, met verschillende talenten, contacten en ervaring binnen de horeca, techniek en muziek zorgen wij dat een ervaring onvergetelijk wordt. Niet alleen bereiden wij het evenement voor, ook tijdens zijn wij aanwezig om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten.

Van een eindexamenfeest, tot een jubileum, niets is ons te gek. Neem gerust contact op!

Schaffels Media & Events

© All Rights Reserved 2020